Get Adobe Flash player

Începând cu data de 16.09.2016 site-ul oficial

al Poliției Harghita s-a mutat la adresa:

http://hr.politiaromana.ro

 

Toate informatiile ce le regăsiți pe acest site reprezintă o arhivă aflată la această dată și nu vor mai fii actualizate!

 

 

Centrul de presă

Poliţiştii au depistat o persoană de 32 ani din Bălan care conducea un autoturism cu o alcoolemie de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii au depistat o persoană de 32 ani din Bălan care conducea un autoturism cu o alcoolemie de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În data de 14.08.2015,  ora 22.30, poliţiştii de la Poliţia oraşului Bălan,  au oprit, în timpul executării unei acţiuni de combatere a abaterilor la regimul circulaţiei rutiere, autoturismul condus de G.E., de 32 ani, din localitatea susmenţionată. În urma examinării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat că acesta prezenta o concentraţie de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel încât a fost condus la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Miercurea Ciuc, pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii gradului de alcoolemie.

A fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge, urmând ca, după finalizarea cercetărilor, acesta să fie înaintat, spre soluţionare, către Parchetul de pe lângă Judecătoria Miercurea Ciuc.

O persoană de 22 ani din Voşlăbeni este cercetată penal fiindcă a sustras mai multe scule din anexa unei locuinţe din localitatea susmenţionată.

O persoană de 22 ani din Voşlăbeni este cercetată penal fiindcă a sustras mai multe scule  din anexa unei locuinţe din localitatea susmenţionată.

La data de 11.04.2014, M.I.M., din Voşlăbeni, i-a sesizat pe lucrătorii Postului de poliţie Voşlăbeni, cu privire la faptul că persoane neidentificate au pătruns, în perioada 20-26.03.2014, într-o anexă a locuinţei sale, de unde au sustras mai multe scule, respectiv, o maşină de frezat, un flex, câteva chei fixe şi un topor.

În urma activităţilor întreprinse, în data de 14.04.2014, poliţiştii l-au identificat şi prins pe autorul faptei, T.A., de 22 ani, din Voşlăbeni, reuşindu-se, totodată, recuperarea tuturor bunurilor sustrase care au fost restituite părţii vătămate.

În acest context, a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, urmând ca, după finalizarea cercetărilor, acesta să fie înaintat, spre soluţionare, către Parchetul de pe lângă Judecătoria Gheorgheni.     

Radarele pentru 27 iulie 2013

                                                                    Aparatele radar vor fi amplasate

 

 ÎN DATA DE 27.07.2013: Miercurea Ciuc, Frumoasa, Bălan, Tomeşti, Cârţa, Gheorgheni, Joseni, Suseni, Ciumani, Corbu, Borsec, Ditrău, Sărmaş, Topliţa, Căpâlniţa, Vlăhiţa, Ulieş, Dârjiu, Lupeni, Şimoneşti, Cristuru Secuiesc, Secuieni.

                                

Subcategorii